Info Tel.: 004-0745305908
Partia Parc - Vatra Dornei, Vezi locatia
Partia Feleac - Cluj Napoca
 

World Snow Day Vatra Dornei

world snow day vatra dorneiFIS World Snow Day - Vatra Dornei, pe 19 ianuarie 2014. Eveniment mondial sub patronajul Federației Internaționale de Schi (FIS). Școala de schi Euroski Vatra Dornei are deosebita plăcere de a te invita să celebrăm împreună Ziua Mondială a Zăpezii. Vino alături de noi pe 19 ianuarie 2014 să ne bucurăm de zăpadă, să descoperim lucruri noi și să ne distrăm pe cinste. Participă la World Snow Day Vatra Dornei și urmărește aici programul evenimentului. Pagina Oficială FIS World Snow Day. Euroski este pentru a treia oară organizator oficial FIS WSD.

  

Programul FIS World Snow Day - Vatra Dornei

Fiecare activitate din cadrul World Snow Day - Vatra Dornei durează 1 oră, înafară de cele specificate altfel în program. Se pot înscrie la activități copiii și părinții acestora, indiferent de vârstă. Participarea la activitățile de lecții schi sau snowboard, cu monitori atestați, se face cu programare prealabilă la sediul Școlii de Schi Euroski Vatra Dornei (Pârtia PARC). Vă așteptăm în Vatra Dornei la o zi memorabilă pe zăpadă.

Spot-ul video World Snow Day aici (HD).

Download World Snow Day Flyer.

World Snow Day 2012 - FIS Raport Final

world snow day vatra dornei 2014

 

Ce este World Snow Day?

World Snow Day este un festival mondial pe zăpadă, pentru copii și familiile acestora. World Snow Day reprezintă o șansă de a EXPLORA, de a te BUCURA și de a EXPERIMENTA zăpada. World Snow Day celebrează tot ce înseamnă zăpadă, la nivel mondial. World Snow Day aduce laolaltă industria mondială de snowsport, pentru a promova zăpada și activitățile recreative pe care aceasta le oferă. World Snow Day este deschis pentru oricine, atât pentru cei care au descoperit activitățile pe zăpadă cât și pentru cei ce doresc să o facă. World Snow Day are menirea de a populariza activitățile recreative pe zăpadă, de a atrage noi copii și tineri și de genera informații utile celor ce participă deja în diferite activități pe zăpadă.

euroski world snow day       PARTENER OFICIAL

Primăria Municipiului Vatra Dornei