Info Tel.: (+4) 0745 305908 Email: ski@euroski.ro

FIS World Snow Day

Festival mondial pe zapada sub egida Federatiei Internationale de Schi

DESPRE EVENIMENT

Un eveniment EUROSKI - Scoala de Schi, dedicat copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 14 ani.

17 Ianuarie 2016

Lectii gratuite de schi si snowboard, echipament schi copii gratuit, snowtubing copii gratuit, teleschi gratuit, jocuri si concursuri. Vino sa participi la un eveniment mondial care celebreaza zapada! Inscrieri la EUROSKI - Scoala de Schi.

World Snow Day este un eveniment care se desfasoara concomitent pe intreg mapamondul, sub patronajul Federatiei Internationale de Schi (FIS). World Snow Day reprezinta o sansa de a EXPLORA, de a te BUCURA si de a EXPERIMENTA zapada.

PARTICIPANTI

World Snow Day este deschisa pentru oricine, atat pentru cei care au descoperit activitatile pe zapada, cat si pentru cei ce doresc sa o faca. World Snow Day are menirea de a populariza activitatile recreative pe zapada, de a atrage noi copii si tineri si de a genera informatii utile celor ce participa deja in diferite activitati pe zapada.

TOATE ACTIVITATILE SUNT GRATUITELOCATIE

Vatra Dornei - Partia de schi PARC (Programul activitatilor)

DETALII AICI

Cluj-Napoca - Buscat Resort (Programul activitatilor)

DETALII AICI

Explore, Enjoy, Experience!

 

INFO

Scoala de schi Euroski este organizator eveniment oficial, acreditat de Federatia Internationala de Schi (FIS). Pentru mai multe informatii vezi site-ul oficial al evenimentului world-snow-day.com

 

Dorna XC | Mountain Bike Race

Dorna XCO | Mountain Bike Race